Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Scheele

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Scheele is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Ede en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Scheele

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Scheele in Ede vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Scheele! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autobedrijf Scheele.

Meer informatie

Carteam Autobedrijf Scheele

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Lyd Klaassen
Lyd Klaassen
Afgelopen week een Volvo gekocht en meteen bij ons eerste contact voelde het goed. Serieuze verkoper, die achteraf ook eigenaar bleek te zijn en gesprek met de monteur, ze waren allemaal bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Na onze laatste aankop(en) was het vertrouwen in een garage bedrijf behoorlijk beneden pijl en waren wij echt toe aan herstel van vertrouwen. Dit bleek na de proefrit goed te zitten, ik had bevindingen na de proefrit en het eerste dat werd gezegd is, dat er geen auto het terrein afgaat zonder een volledige check en goed gevoel na de laatste proefrit … neem maar mee en ervaar de auto maar even goed. Een blokje om was de 2e proefrit voldoende om definitief voor deze auto te kiezen en zijn toen over gegaan tot aankoop en inruil van de auto die we hadden op dat moment. We zijn erg blij met onze nieuwe auto ! Kortom een eerlijke en prettige garage om een auto aan te kopen en in onderhoud te hebben, dank jullie wel voor de service CARTEAM Autobedrijf Scheele
Ad Verhage
Ad Verhage
Het onderhoud en de reparaties worden correct uitgevoerd. Als er hogere kosten verwacht worden volgt eerst overleg. Er wordt meegedacht met de klant. Een auto in onderhoud bij Carteam Autobedrijf Scheele geeft een ontzorgd gevoel.
Dennis Dennis
Dennis Dennis
Ongeveer een maand geleden een leuke Ford Fiesta gekocht bij Carteam Autobedrijf Scheele. Helaas twee dagen geleden een veer gesprongen, de auto is thuis opgehaald, kosteloos gemaakt en staat nu alweer thuis voor de deur! Helemaal super. Ook is mijn Volvo bij deze Volvo specialist in goede meedenkende handen Ga zo door!
Jeroen Kikkert
Jeroen Kikkert
Fijne garage erg vriendelijk en goed geholpen vakmensen 👌🏾
Bekijk beoordelingen