Carteam Autobedrijf Scheele
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Scheele

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Scheele is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Ede en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Scheele

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Scheele in Ede vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Scheele! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autobedrijf Scheele.

Meer informatie

Carteam Autobedrijf Scheele

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Dennis Dennis
Dennis Dennis
Ongeveer een maand geleden een leuke Ford Fiesta gekocht bij Carteam Autobedrijf Scheele. Helaas twee dagen geleden een veer gesprongen, de auto is thuis opgehaald, kosteloos gemaakt en staat nu alweer thuis voor de deur! Helemaal super. Ook is mijn Volvo bij deze Volvo specialist in goede meedenkende handen Ga zo door!
Paul Heijnen
Paul Heijnen
Vriendelijk en terzake kundige. Denken met je mee.
Bas van Nieuwenhuysen
Bas van Nieuwenhuysen
Op zoek geweest naar een passende Volvo, uiteindelijk helaas net niet gelukt. Zeer eerlijk en professioneel geholpen in deze periode.
M Metz
M Metz
Al een aantal jaar onze auto's in onderhoud en nogsteeds erg tevreden over de service. Bellen altijd als er iets boven water komt wat niet in de planning staat, geven een duidelijke prijsindicatie en komen met oplossingen als iets ook op een andere (goedkopere) manier kan. Fijne mensen die verstand van zaken hebben, open communiceren en met een hart voor de klant!
Bekijk beoordelingen