Carteam Autobedrijf Scheele
Open

Verhuur

Huur bij Carteam Autobedrijf Scheele

MAKKELIJK EN VOORDELIG EEN BUSJE HUREN IN EDE

Bij Autobedrijf Scheele in Ede kunt u eenvoudig, snel en voordelig een bedrijfswagen, auto ambulance of busje huren. Komt u uit Ede of omgeving? Dan bent u bij Autobedrijf Scheele bedrijfswagenverhuur in Ede aan het juiste adres. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparante condities zonder addertjes onder het gras.

 

BUSJE, BEDRIJFSWAGEN OF BAKWAGEN HUREN VOOR VERHUIZING OF GOEDERENVERVOER

Heeft u goederen te vervoeren of gaat u verhuizen? Dan heeft Autobedrijf Scheele een passende bedrijfswagen voor u. Variërend van een stationwagon, bestelbusje tot bakwagen, wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Al vanaf € 39,00 per dag huurt u een bedrijfswagen. Wij streven ernaar om het u als huurder zo veel mogelijk naar de zin te maken. Mocht u dus speciale wensen hebben dan horen wij dat graag van u.


Hoe werkt het?

HUURPERIODE

Ophalen en retourneren:
Maandag t/m vrijdag vanaf 08:00 uur, retour om 23:00 uur.
Zaterdag vanaf 09:00 uur, retour om 23:00 uur.
Halve dagen van 08:00 t/m 12:00 uur of van 13:00 t/m 17:00 uur.
Op zaterdagen is alleen huur voor de hele dag mogelijk.

PECH ONDERWEG?

Wij proberen al onze bedrijfswagens in een zo goed mogelijke conditie te houden. Mocht er desondanks toch iets gebeuren, dan is het een fijn gevoel om te weten dat al onze bedrijfswagens zijn aangesloten bij de Carteam Pechhulp service.

Dit betekent dat waar in Nederland of in Europa u ook bent, u altijd recht hebt op pechhulpservice, zo nodig inclusief vervangend vervoer.

DE KLEINE LETTERS

Alle genoemde tarieven zijn vermeld in Euro en inclusief BTW (21%), onder voorbehoud van fouten en/of prijswijzigingen. De tarieven zijn exclusief brandstof en verzekering. Verder zijn alle wagens voorzien van een gratis ongevallen inzittenden verzekering.